Takaisin arkistosivulle
30.10.2014 | Uutiset

Vantaan Pähkinärinteeseen 114 uutta Lumo-asuntoa

vvo13

Pähkinärinteen Lehtikallio 4:ään valmistuu kolme kerrostaloa ja 114 uutta vuokra-asuntoa lokakuun lopulla. Uutena palveluna tarjoamme uusiin Lumo-koteihin muuttaville muuttoapua ja asennuspalveluja muuton helpottamiseksi. Lumo on osa VVO-konsernia.

Lokakuun lopulla valmistuvissa kolmessa seitsemänkerroksisessa talossa on monipuolinen asuntovalikoima. Huoneistot ovat 35 m2:n yksiöstä 83 m2:n saunalliseen neliöön.

Asunnot ovat varustelultaan hyvätasoisia. Kaikissa asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet ja sälekaihtimet sekä keittiöissä keraamiset liedet ja astianpesukoneet. Lasitettu parveke antaa kaikkiin asuntoihin lisää tilan tuntua. Huoneistosauna on 35 asunnossa.

Asukkaiden yhteiskäytössä ovat saunaosasto, maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet sekä hyvät varastotilatilat. Lämpötolpallisia autopaikkoja on tarjolla yhteensä 107 kappaletta, joista osa sijaitsee autohallissa.

Lehtikallio 4:n asunnot ovat Lumo-koteja, joiden palveluvalikoimaan sisältyy tällä hetkellä muun muassa seuraavia palveluita:

  • muutto- ja asennuspalveluita uudis- ja peruskorjauskohteissa
  • vuokraan sisältyvät 10 Mbit:n laajakaista- ja tv-palvelut
  • henkilökohtainen asuntoesittely ja joustava asunnonhaku
  • vesimaksu sisältyy vuokraan
  • monenlaisia asukastapahtumia ja asukasetuja
  • lisäksi lemmikit ovat tervetulleita ja vuokravakuus on edullinen

Lisätietoja:

yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.