Takaisin arkistosivulle
7.9.2017 | Uutiset

Vantaan Leinelässä juhlitaan Lumo-kotien harjannostajaisia

Lumo Kodit Oy:n Leineläntie 3:ssa vietetään 7.9.2017 harjannostajaisia. Kiinteistöön valmistuu 70 laadukasta Lumo-asuntoa ja liiketiloja Kehäradan varrelle, Leinelän aseman viereen. Keväällä 2018 valmistuvan kiinteistön urakoi Jatke Uusimaa Oy.

  • Leineläntie 3:n sijainti on erinomainen, kulkuyhteydet ja palvelut löytyvät lähistöltä. Kun markkinointi käynnistyy, voi asunnon vuokrata helposti Lumo verkkokaupasta, sanoo kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen Kojamosta https://lumo.fi/vuokraasunnot/valmistuvat/

Rakenteilla olevat asunnot ovat yksiöistä kolmioihin. Asunnoissa on koneellistettu keittiö sekä käytännölliset ja helppohoitoiset pintamateriaalit. Lasitettu parveke on kuin lisähuone kesällä. Talossa on liiketilaa sekä monipuoliset yhteistilat. Autopaikat rakennetaan pihakannen alla olevaan pysäköintihalliin.

Ympäristötaide tekee Leinelästä omaleimaisen asuinalueen. Alueen taide on rakennuksien muotokielessä, värivalinnoissa ja taideteoksissa. Leineläntie 3:n valotaideteokset ovat elävöittämässä talon kadunpuoleista tukimuuria ja korttelin piha-alueella olevaa ulkoiluvälinevarastoa.

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.