Takaisin arkistosivulle
23.6.2015 | Uutiset

Vantaan Hiirakkokujalle täysin uusittuja vuokra-asuntoja

VVO peruskorjaa 75 vuokrakotia lapsiperheiden suosimassa Hakunilassa. Elokuun lopussa valmistuva Hiirakkokuja 8 on peruskorjattu kokonaan ja asunnot ovat saaneet uuden nykyaikaisen ilmeen. Vuokraan sisältyy muun muassa nopea laajakaista ja vesimaksu.

150asassa109_vantaa_hiirakkokuja8_D48_014.jpg

Hiirakkokuja 8:n asunnot ovat käytännöllisiä yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, mitkä soveltuvat hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Kaikissa asunnoissa on laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet. Keittiöt ovat raikkaan valkoiset, jota tehostaa työtason kotoisa ja lämmin tammen sävy. Astianpesukoneelle on tilavaraus. Lasitetut parvekkeet kaksioissa ja kolmioissa tuovat lisää tilan tuntua. Asuntojen värimaailma on vaalea, joka luo hyvän pohjan monen tyylisille sisustuksille.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeitä ja luonnonvaloa riittää isojen ikkunapintojen ansiosta. Isompien kaksioiden ja kolmioiden keittiöihin mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Lisäksi niissä on myös vaatehuoneet säilytystä ja järjestystä helpottamaan.

Täysin peruskorjattu Hiirakkokuja 8 on alun perin vuonna 1970 valmistunut viisikerroksinen hissillinen talo. Asukkaiden yhteiskäytössä on talosauna sekä maksuton pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone ja monipuoliset varastotilat.

Huoneistojen vuokraus on käynnistynyt ja asuntoihin tutustumista helpottaa esittelyasunto. Vuokraan sisältyvät nopea laajakaista ja vesimaksu sekä lukuisat muut asukasedut.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut yli 45 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000.
lumo.fi, vvo.fi