Takaisin arkistosivulle
14.11.2005 | Uutiset

Uutisen otsikko

VVO-yhtymä Oyj:n hallitus on 9.11.2005 pidetyssä kokouksessa tehnyt kaksi uutta nimitystä, joilla panostetaan entistä voimakkaammin VVO:n strategiseen suunnitteluun ja asiakkuudenhallintaan sekä vahvistetaan VVO:n markkinoinnillisen liikeidean kehittämistä. VVO:n varatoimitusjohtajaksi on nimitetty liiketoimintajohtaja, DI, KJs Urpo Piilo. Hän vastaa varatoimitusjohtajana konsernin strategisesta kehittämisestä ja johtaa edelleen VVO:n kiinteistöomistusta.

Viestintäjohtaja, FM, EMBA Marketta Vehkametsä on nimitetty markkinointi-ja viestintäjohtajaksi ja VVO-yhtymä Oyj:n johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuullaan on VVO-konsernin viestintä ja markkinointi sekä asiakkuuksien kehittäminen.

Nimitykset astuvat voimaan välittömästi.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.