Takaisin arkistosivulle
2.6.2016 | Uutiset

Uusittuja vuokra-asuntoja Koivukylään

Peruskorjauksessa uusitut Seljapolku 5:n Lumo-vuokrakodit sijaitsevat hyvien palvelujen ja luonnon ääressä.

Vantaa Seljapolku5_talokuva

Peruskorjauksessa talon 41 asuntoa uusittiin sekä sisätiloiltaan että talotekniikaltaan. Samassa yhteydessä myös parvekkeet kunnostettiin ja lasitettiin. Selkeäpohjaiset yksiöt, kaksiot ja kolmiot sopivat niin yksin asuville kuin perheillekin. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet ja osassa asunnoista on myös vaatehuone.

Kauttaaltaan uusitut kylpyhuoneet ovat valkoisiksi laatoitetut ja tehosteseinän väri on rauhallinen hiekanharmaa. Samoin keittiöt ovat yleisilmeeltään vaaleat: kaapistot ovat valkoiset, ja niihin tuovat eloisuutta vaalean harmaisiin lattioihin sointuvat työtasot. Keraaminen liesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone tarjoavat arjen pyörittämiseen korvaamattoman apunsa.

Seljapolku 5 tarjoaa mukavaa asumista uusituissa Lumo-vuokrakodeissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä vehreässä ja lapsiystävällisessä Koivukylässä. Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin päiväkodit, koulut, kauppakeskus kuin juna-asemakin.

Peruskorjaus valmistui toukokuun alussa.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola@lumo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.