Takaisin arkistosivulle
3.6.2016 | Uutiset

Uusittuja vuokra-asuntoja Jyväskylän Kukkumäkeen

Kukkumäentie 20 peruskorjaus valmistui kesäkuun alussa. Talossa on 54 erikokoista kaksiota ja kolmiota.

Kukkumäentien viihtyisässä pihapiirissä on kaksi kolmikerroksista taloa. Alun perin talot valmistuivat vuonna 1988 ja 2016 ne peruskorjattiin uutta vastaaviksi, nykyaikaisiksi kodeiksi.

kukkumaentie20_talokuva

Asuntojen lattiat ovat vaalean harmaata laminaattia ja seinät valkoisiksi maalatut. Keittiössä on valkoiset kaapistot, lattian sävyyn sopiva työtaso ja valkoiset välitilan laatat. Lisäksi keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi-pakastin ja astianpesukone muissa huoneistotyypeissä, paitsi pienimmissä kaksioissa. Kylpyhuoneessa on tyylikäs harmaa lattialaatta ja raikkaan valkoinen seinälaatta sekä harmaan sävyinen tehosteseinä.

Isommassa kaksiossa on erillinen keittiö ja muissa huoneistotyypeissä olohuone ja keittiö muodostavat avaran tilan. Kaikissa asunnoissa on parveke ja hyvät säilytystilat.

Kukkumäentie 20 ensimmäinen talon asunnot valmistuivat 1.6.2016. Toisen talon arvioitu valmistuminen on 1.10.2016.

Rauhallinen Kukkumäen asuinalue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Pääosin pientaloiselta asuinalueelta on lyhyt matka keskussairaalaan, yliopistoalueelle, kaupungille ja ostoksille Keljon marketteihin. Lähipalvelut kuten päiväkodit ja koulut ovat alle kilometrin päässä. Vapaa-ajan viettomahdollisuudet ovat myös monipuoliset, sillä muun muassa Hippos-, uima- ja jäähalli sekä Monitoimitalo ovat lähellä.

Lisätietoja:

Aluepäällikkö Harri Lehtonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4284, harri.lehtonen(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.