Takaisin arkistosivulle
3.6.2015 | Uutiset

Uusittuja, moderneja Lumo-koteja Tapuliin

Käsityöläisenkatu 1.jpg

VVO-konserni uusii Lumo-koteja Helsingin Tapulikaupungissa osoitteessa Käsityöläisentie 4-10. Kohteen B-E -talot ovat peruskorjauksessa ja ne valmistuvat portaittain 1.11.2015 mennessä. A-talo peruskorjattiin vuonna 2008.

Omassa pihapiirissään sijaitsevissa hissillisissä taloissa olevat 56 kotia saavat uudet tyylikkäät ilmeet. Asunnot sopivat moniin eri tarpeisiin ja niiden koot vaihtelevat 38 m2:n yksiöistä 99,5 m2:n viisiöihin.

Asuntojen tilavat huoneet ja selkeät pohjaratkaisut yhdistettynä laadukkaisiin hillitynvärisiin pintoihin tekevät kodeista helposti sisustettavia ja hyvin toimivia.

Asuntojen värimaailma on vaalea, johon puun eri sävyt tuovat kodikkaan tunnelman. Lattiat ovat tammilami-naattia ja seinät valkoiset. Tilavassa keittiössä on valkoiset kalusteet ja tammen sävyinen työtaso. Kylpy-huone on raikkaan valkoinen ja lattiat ovat ruskeat. Lähes kaikissa isommissa kaksioissa ja sitä suuremmis-sa asunnoissa on mukava lasitettu parveke.

Asukkaiden yhteiskäytössä on talosauna, pesutupa sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto.
Lisäksi huoneistoon kuuluu oma irtainvarasto. Lapsille on tilava ja turvallinen leikkipiha.

Toimivaa arkea Tapulissa

Käsityöläisentie 4-10:n kodit sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Tapulikaupungin keskustan palvelut ja Puistolan juna-asema ovat kävelymatkan päässä. Tikkurilaan pääsee kätevästi junalla. Lähellä sijaitsevat myös Puistolan palloiluhalli ja Tapanilan urheilukeskus, jotka tarjoavat erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Lisätietoja:

Tuoteryhmävastaava Laura Koiranen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 5083411,
laura.koiranen(at)vvo.fi

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
VVO https://www.facebook.com/vvofi
Twitter: VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi
Instagram: Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut yli 45 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000.