Takaisin arkistosivulle
3.6.2013 | Uutiset

Uusittuja asuntoja Espoon Soukkaan

W750_2014-04-16T16-16_1740332786_30

VVO:n Soukanahde 4:n mittava peruskorjaus valmistui kesäkuun alussa. Vuoden kestäneessä remontissa kiinteistö ja sen 35 asuntoa uudistettiin täydellisesti. Julkisivut, ikkunat, ilmastointijärjestelmä sekä käyttövesiputkisto laitteineen uusittiin kokonaan. Lisäksi uusittiin kaikki pintamateriaalit sekä keittiöiden ja kylpyhuoneiden kalusteet. Lattiat ovat tammilaminaattia ja kylpyhuoneissa on laatoitus.

Myös yhteistilat kuten sauna-, kerho- ja varastotilat remontoitiin. Alun perin vuonna 1969 valmistunut hissillinen kerrostalo päivitettiin ilmeeltään ja tekniikaltaan nykypäivän vaatimuksia ja asumismukavuutta vastaavaksi.

Talon läheisyydestä löytyvät kaikki peruspalvelut sekä hyvät bussiyhteydet. Kiinteistö sijaitsee luonnonläheisessä ja merellisessä ympäristössä, osassa ylimmän kerroksen asunnoista on merinäköala.

Kohteen pääurakoitsijana toimi Vakiorakennus Oy. VVO:lta projektipäällikkönä oli Tomi Salminen ja valvojana Markku Mattila.

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.