Takaisin arkistosivulle
24.8.2016 | Uutiset

Uusia vuokra-asuntoja urbaaniin Kalasatamaan

VVO-konsernille valmistuu 63 uutta vuokrakotia Leonkatu 21 joulukuun 2016 alussa. Asuntojen lisäksi talon kivijalkaan tulee liiketila päivittäistavarakaupalle. Vauhdilla rakentuva Kalasatama on yksi Helsingin nopeimmin kehittyvistä alueista.

Leonkatu21_julkisivu_1200px

Sörnäistenlaiturin kulmassa sijaitsevan Leonkatu 21 asuntojen pohjaratkaisuissa on valinnanvaraa yksiöistä neliöihin. Suuret ikkunat tuovat valoa ja avaruutta 63 uuteen vuokrakotiin ja joidenkin asuntojen ikkunoista pilkahtaa meri. Alimpien kerrosten asuntoihin tulee terassi ja muissa on joko lasitettu- tai ranskalainen parveke.

Talon ylimmässä kerroksessa on neljä uniikkia, kaksitasoista asuntoa; kaksi yksiötä ja kaksi neliötä. Asunnoista on avarat näkymät yli Kalasataman alueen ja osasta näkyy merelle. Talon autopaikat tulevat pihakannen alle rakennettavaan halliin.

Asunnon vuokrauksen helppous, monipuoliset edut kuten vuokraan sisältyvä vesi ja edullinen vuokravakuus tekevät asumisesta mutkatonta. Moderni kaupunkiympäristö ja hyvät sijainti meren lähellä ovat tämän talon valtteja. Uudet asunnot valmistuvat joulukuussa 2016

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.