Takaisin arkistosivulle
10.11.2014 | Uutiset

Uusia vuokra-asuntoja rakenteilla Leinelään

vvo11

Vantaan Leinelässä on käynnistynyt Leinelänkaari 13:n rakentaminen. Tulevan Kehäradan aseman viereen tulee 64 laadukasta Lumo-asuntoa.

Hyvälle paikalle Leinelän rautatieaseman viereen rakennetaan kaksi hissillistä kerrostaloa. Leinelänkaari 13:n rakentaminen käynnistyy vuoden 2014 lopulla. Kahteen 5-6 -kerroksiseen taloon tulee yhteensä 64 Lumo-kotia.

Asunnot ovat tasokkaita yksiöitä, kaksioita ja perheasuntoja. Kaikissa asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä tasokkaat kodinkoneet. Asuntojen raikkaan ja vaalean värimaailman vuoksi niistä on helpon tehdä itsensä näköisiä koteja. Huoneistosauna löytyy isommista asunnoista. Lasitetut parvekkeet tai terassit tuovat lisää tilaa kaikkiin asuntoihin.

Asukkaiden yhteiskäytössä on muun muassa talosauna ja monipuoliset varastotilat. Kiinteistön autopaikat sijaitsevat pysäköintilaitoksessa. Lisäksi Leinelässä on alueellinen asukastila.

Kohteen rakennuttajana on VVO Kodit Oy. Kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtiryhmä A6, pääsuunnittelijana Jaakko Sutela ja rakentamisesta vastaa Rakennuspetäjä Oy.

Lumo-kodit ovat osa VVO-konsernia. Leinelänkaari 13 valmistuu 1.4.2016 ja sen markkinointi alkaa alkuvuodesta 2016. Lisätietoja löydät osoitteesta www.vvo.fi/valmistuvat

Lisätietoja:

Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 243 144, kim.jolkkonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.