Takaisin arkistosivulle
24.2.2016 | Uutiset

Uusia vuokra-asuntoja Hyrylään

VVO-konsernille valmistuu 55 uutta Lumo-vuokrakotia Kievarinkaari 4 Hyrylään, Tuusula keskustaan

E01-01 NÄKYMÄ TUUSULANVÄYLÄLTÄ

Kievarinkaari 4 muodostuu kolmesta viisi- ja kuusikerroksisesta hissitalosta, joissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Taloja yhdistää kellarikerros, jossa on autohalli. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai oma asuntopiha. Osassa asunnoista on oma sauna ja vaatehuone. Asuntojen pohjat on suunniteltu selkeiksi ja tehokkaiksi.

– Hyvien palvelujen ääreen Hyrylään valmistuvat uudet asunnot ovat moderneja. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja hissillä pääsee suoraan talon autohalliin. Uudet kodit täydentävät hyvin asuntotarjontaamme Tuusulassa, sanoo aluepäällikkö Jukka Tervo VVO-kotikeskuksesta.

Asunnoissa on harmaan sävyiset laminaattilattiat ja seinät on maalattu valkoisiksi. Vaaleassa keittiössä on lattian sävyyn sopiva työtaso, astianpesukone, keraaminen liesi ja jää-pakastinkaappi. Kylpyhuoneessa on valkoiset seinälaatat ja harmaa laattalattia sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Asukkaiden käytössä on saunaosasto, mistä pääsee vilvoittelemaan viihtyisälle terassille. Lisäksi talossa on pesula ja kuivaushuone. Viihtyisä ja suojaisa sisäpiha mahdollistaa lapsille turvalliset leikit ja luo mukavia oleskeluhetkiä myös aikuisille.

Asuntojen arvioitu valmistuminen 1.6.2016.

Lisätietoja:

Aluepäällikkö Jukka Tervo, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3817, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.