Takaisin arkistosivulle
27.11.2014 | Uutiset

Uusia vuokra-asuntoja Espoon Kiloon

Espoon Kiloportti 3:een valmistuu 42 Lumo-vuokrakotia hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärelle. Marraskuun lopussa taloon muuttaville asukkaille on tarjolla muun muassa muuttoapua ja asennuspalveluja. Lumo on osa VVO-konsernia.

vvo6

Kiloon valmistuvissa vuokrakodeissa on käytössä koko ajan kehittyvä asumisen Lumo-lisäpalveluiden valikoima. Uuden ajan vuokra-asumisesta hyvinä esimerkkeinä ovat asukkaille tarjottavat muuttoa helpottavat palvelut. Lisäksi Lumo tarjoaa asiakkaille 10 Mbit:n nopean laajakaistan, vuokraan sisältyvän vesimaksun sekä lukuisia muita rahanarvoisia etuja.

Kilonportti 3:ssa on 42 modernia vuokrakotia. Asuntojen koot soveltuvat hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin lähtien 35 m2:n yksiöstä lähes 80 m2:n neliöön. Lasitetut parvekkeet ja alimman kerroksen terassit lisäävät asuntojen tilan tuntua.

Asuntojen vaalea värimaailma laminaattilattioineen, laadukkaat kodinkoneet sekä pienet yksityiskohdat takaavat asumisviihtyvyyden. Saunaosasto, kuivaushuone sekä ulkoilu- ja lastenvaunuvarasto ovat asukkaiden yhteiskäytössä. Autoilijoille on varattu lämpötolpallisia autopaikkoja.

Uudet kodit sijaitsevat rauhallisella alueella juna-aseman lähellä. Hyvät ulkoilualueet ja kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut löytyvät lähistöltä

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.