Takaisin arkistosivulle
13.5.2015 | Uutiset

Uusia Lumo-vuokra-asuntoja Helsingin Vartiokylään

Helsingin Karhulantie 13:een on rakenteilla 83 Lumo-kotia. Kolmen hissillisen talon asunnot ovat toimivapohjaisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Tuleville asukkaille on tarjolla muun muassa muutto- ja asennusapua sekä koko laaja Lumo-palveluvalikoima.

Karhulantie13.jpg

Viihtyisään Vartiokylään, meren ja luonnon läheisyyteen valmistuu 83 Lumo-kotia ensi syksynä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke lukuun ottamatta muutamaa yksiöitä, joissa on ranskalainen parveke. Kolmessa ylimmän kerroksen asunnossa on upea lasitettu kattoterassi.

Asuntojen vaalea värimaailma laminaattilattioineen, kodikkaat keittiöt, missä muun muassa keraa-minen liesi ja astianpesukone takaavat asumisviihtyvyyden. Lisäksi isommissa kaksioissa ja kolmioissa on oma sauna.

Asukkaiden käytössä on saunaosasto, kerhohuone sekä maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille on omat varastotilat sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot. Autoilijoille on varattu 55 lämpöpistokkeellista autopaikka pihalla tai autokatoksessa.

Alueella on hyvät julkiset ja kaupalliset palvelut sekä kulkuyhteydet. Puotilan metroasemalle on alle kilometrin matka ja Itäkeskuksen palveluihin reilu kilometri.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Tommi Parikka, VVO-yhtymä Oyj, puh. 040 727 4418, tommi.parikka(at)vvo.fi