Takaisin arkistosivulle
29.7.2015 | Uutiset

Uusia Lumo-koteja Puijonlaakson rinteeseen

ef.jpg

Kuopion Puijonlaakson rinteelle valmistuu 153 uutta Lumo-vuokrakotia osoitteeseen Kelkkailijantie 4. Kuopion yliopistollinen sairaala, monipuoliset palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet sijaitsevat uuden asuinalueen lähellä. Itä-Suomen yliopisto ja Kuopion Technopolis ovat myös vieressä ja kaupungin keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä.

Arvostetulle ja kehittyvälle alueelle valmistuva näyttävä puolikaaren mallinen kerrostalo muodostuu viidestä rapusta, joista löytyy avarapohjaisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asuntojen lattiat ovat joko harmaan tai tammen sävyistä laminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet.

Keittiössä on valkoiset kaapit, lattian sävyyn sopiva työtaso, astianpesukone, keraaminen liesi ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa on harmaa tai beige lattialaatta. Seinälaatat ovat kiiltävän valkoiset ja suihkussa on lattian sävyä mukaileva tehosteväriseinä.

Asukkaiden käytössä on oma irtainvarasto, saunaosasto, ilmainen pesula ja kuivaushuone. Autopaikka on mahdollista vuokrata tontilta, katolta tai vieressä olevasta sädeparkista.

Kelkkailijantien kodit valmistuvat portaittain. Ensimmäisen valmistuvan A-portaan arvioitu valmistuminen on 1.11.2015 ja B-portaan arvioitu valmistuminen on 1.2.2016. C, D ja E-raput valmistuvat 1.10.2016 – 1.3.2017.

Lisätietoja: aluepäällikkö Heikki Räsänen, VVO-yhtymä Oyj, p. 358 20 508 4101, etunimi.sukunimi@vvo.fi

Lue lisää