Takaisin arkistosivulle
31.8.2015 | Uutiset

Uusia Lumo-koteja Järvenpään keskustaan

Järvenpää, Metallimiehenkuja 2

Metallimiehenkuja 2:een Pajalaan valmistui 38 Lumo-vuokrakotia elokuun lopussa. Keskustan monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat asukkaille sujuvan arjen.

Metallimiehenkujan viihtyisät Lumo-kodit ovat toimivia yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Isojen ikkunoiden ja lasitettujen parvekkeiden ansiosta kodit ovat valoisia ja avaria. Osassa asunnoista on myös sauna ja käytännöllinen vaatehuone.

– Hyvälle paikalle valmistuneita laadukkaita asuntoja oli ilo markkinoida. Isommille asunnoille olisi ollut enemmänkin kysyntää, sanoo aluepäällikkö Jukka Tervo Järvenpään VVO-kotikeskuksesta.

Asuntojen varustetaso on hyvä. Lattiat ja keittiön työtasot ovat tammilaminaattia ja seinäpinnat raikkaan valkoiset. Keittiössä on keraaminen liesi ja astianpesukone. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja värityksenä valkoista ja harmaata. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus.

Lumo-kotien asukkaille tarjotaan muuttopäivänä muutto- ja asennusapua sekä asumisaikana kaikki monipuoliset Lumo-palvelut, esimerkiksi vesimaksu ja laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikitkin ovat tervetulleita asuntoihin.

Lisätietoja:
Aluepäällikkö Jukka Tervo, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3817, jukka.tervo@vvo.fi

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.