Takaisin arkistosivulle
31.10.2014 | Uutiset

Uusia Lumo-asuntoja Järvenpään keskustan tuntumaan

vvo12

Uudistuvalle Pajalan alueelle valmistuu 44 vuokra-asuntoa Antoninkuja 3:een lokakuun lopulla. Uusiin Lumo-koteihin muuttaville tarjotaan muuttoapua ja asennuspalveluja. Lumo on osa VVO-konsernia.

Hyvälle paikalle, lähelle keskustaa valmistuvassa Antoninkuja 3:ssa on 44 modernia yksiötä, kaksiota ja kolmiota. Lumo-kodit ovat varustelultaan hyvätasoisia. Kaikissa asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet ja sälekaihtimet sekä keittiöissä keraamiset liedet ja astianpesukoneet. Asunnoissa on ovipuhelimet sekä isot lasitetut parvekkeet.

Pajalan alueella on erinomaiset julkiset ja kaupalliset palvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Alueella on iso ruokakauppa, jää- ja uimahalli, musiikkiopisto, kirjasto sekä koulut ja päiväkoti. Kävelyetäisyydellä ovat keskustan kattavat palvelut sekä juna-asema.

Asukkaiden yhteiskäytössä on talosauna, maksuton pesutupa ja kuivaushuone sekä hyvät varastotilat. Lämmityspisteellisiä autopaikkoja on 31.

Antoninkuja 3:n vuokra-asunnot ovat Lumo-koteja, joiden palveluvalikoimaan sisältyy tällä hetkellä muun muassa seuraavia palveluita:

  • muutto- ja asennuspalveluita uudis- ja peruskorjauskohteissa
  • vuokraan sisältyvät 10 Mbit:n laajakaista- ja tv-palvelut
  • henkilökohtainen asuntoesittely ja joustava asunnonhaku
  • monenlaisia asukastapahtumia ja asukasetuja
  • vuokraan sisältyy vesimaksu
  • lisäksi lemmikit ovat tervetulleita ja vuokravakuus on edullinen.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.