Takaisin arkistosivulle
5.11.2012 | Uutiset

Uusia asuntoja Hyvinkään ydinkeskustaanUutisen otsikko

VVO-yhtymä Oyj:lle valmistuu vuoden alussa kaksi korkealuokkaista vuokrataloa Hyvinkään keskustaan, Kauppakeskus Willan yhteyteen.

Mohair ja Merino ovat vapaarahoitteisia hissillisiä kerrostaloja, joissa on yhteensä 52 asuntoa. Asuntojen pintamateriaalit ja kodinkoneet ovat laadukkaita ja varustelu vastaa omistusasuntojen tasoa. Kaikille asunnoille löytyy vuokrattava autopaikka.
Vuoden vaihteessa valmistuvassa Mohairissa on 24 huoneistoa. Asuntojen huoneistojakautuma on 30 neliön yksiöistä aina saunallisiin 4 h+ kt asuntoihin. Isommissa asunnoissa on omat saunat. Yksiöt ovat parvekkeettomia, mutta kaikissa muissa asunnossa on lasitettu parveke.

– Rakenteilla olevista asunnoista on kyselty jo pitkään, sanoo myyntineuvottelija Mia Konttinen Järvenpään VVO-kotikeskuksesta. Talot valmistuvat Hyvinkään parhaalle paikalle. Ei ole ihme että ne kiinnostavat niin sinkkuja, senioreja kuin perheellisiäkin asunnonhakijoita, jatkaa Konttinen.

Hyvinkään Merino valmistuu helmikuun alussa. Merinoon tulee 28 asuntoa samalla huoneistojakautumalla kuin Mohairissa. Lisäksi Merinon kahdeksanteen kerrokseen tulee kolmio, missä on sekä lasitettu kattoterassi että lasitettu parveke.

Asuntoja vuokraa Järvenpään VVO-kotikeskus.

Lisätietoja:
Nina Silvonen, aluepäällikkö, Järvenpään VVO-kotikeskus,
puh. 020 508 4101

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.