Takaisin arkistosivulle
18.4.2016 | Uutiset

Uusi Asukashallitus kehittää asukastoimintaa

Kaikkia VVO-konsernin asukkaita edustava Asukashallitus aloitti nelivuotisen toimikautensa asukasyhteistyön ja -toiminnan kehittäjänä.

Asukashallituksen puheenjohtajana jatkaa Jarmo Natunen Helsingistä ja varapuheenjohtajina Raili Kankainen Tampereelta ja Lea Silvekoski Oulusta. Asukashallituksen valitsema seurantatilintarkastajan toimii Sari Koskinen Jyväskylästä.

Puheenjohtaja Natusen mielestä asioiden käsittely hyvässä yhteistyössä konsernin henkilöstön kanssa on avainroolissa yhteiseen näkemykseen ja pääsemiseksi. Asukashallituksen nyt käynnistynyt toimikausi on ensimmäinen nelivuotiskauden mittainen toimikausi. Järjestäytymiskokouksen yhteydessä pidettiin yhteinen suunnitteluseminaari kotikeskusten aluepäälliköiden kanssa.

Asukashallitus 2016 pieni

Asukashallituksessa on jäsen jokaiselta kotikeskus-alueelta ja se edustaa noin 32 500 VVO-konsernin asukasta.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Jarmo Natunen, puh. 0400 401 785, jarmo.natunen@gmail.com
Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 908 750, pekka.kivisto@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.