Takaisin arkistosivulle
13.5.2009 | Uutiset

Uudistuotantoa valmistuu Tampereen Kalkunvuoreen

VVO:n uudiskohde Tampereen Kalkunvuoressa on harjakorkeudessa. Asukkaat pääsevät muuttamaan Kalkunvuorenkatu 28:aan lokakuussa 2009. Kaikki kohteen 38 huoneistoa tulevat VVO:n vuokra-asuntotarjonnan piiriin.

Kuusikerroksisen hissitalon huoneistokoot vaihtelevat huoneen ja tupakeittiön asunnoista aina kolmen huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on joko oma pieni piha-alue tai lasitetut parvekkeet. Asuntokohtaisten saunojen sijaan taloon rakennetaan monipuoliset ja viihtyisät yhteistilat joissa on taloussaunaosasto, monitoimitilat ja tehokas talopesula.

Kohteen pääurakoitsija on NCC Rakennus Oy ja rahoittajana on toiminut Kuntarahoitus.

Kalkunvuoren asuntoalueen asuntokanta on moninainen ja alueella on paljon uudistuotantoa. Viime vuosina uudelle Kalkunvuoren asuinalueelle on rakennettu paljon omakoti- rivi- ja kerrostaloja. Alue profiloituu erityisesti hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksistaan.
Lisätietoja hankkeesta:

Hankekehitysjohtaja Esa Kankainen
puh. 020 508 3604
sähköposti: esa.kankainen@vvo.fi

Projektipäällikkö Leena Aho-Manninen
puh. 020 508 4460
sähköposti: leena.aho-manninen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.