Takaisin arkistosivulle
11.1.2024 | Mediatiedotteet

Uudet Lumo-kodit Finnoon Luoteisrinteessä kiinnostavat asukkaita: ”Keskeneräisyys ei haittaa, kun katse on suunnattuna tulevaisuuteen”

Kojamo Oyj Mediatiedote 11.1.2024 klo 8:00

Uudet Lumo-kodit Finnoon Luoteisrinteessä kiinnostavat asukkaita: ”Keskeneräisyys ei haittaa, kun katse on suunnattuna tulevaisuuteen”

Meren, metron ja luonnon ääreen halajaville Espoon Finnoo on vetovoimainen asuinalue, jonka palvelut tulevat kehittymään voimakkaasti lähivuosina. Lumo-kotien uuteen kohteeseen osoitteeseen Luoteisrinne 7 valmistuu keväällä 178 uutta vuokra-asuntoa. Kiinnostuneilla asukkailla on jo ollut mahdollisuus vierailla kohteessa.

Ulkoilureittejä, luontopolkuja, lintutorneja, meri ja vastavalmistunut metro ovat tällä hetkellä voimakkaasti kehittyvän Finnoon ehdottomia valttikortteja. Metroasemalle tulevaisuudessa rakentuvaan keskukseen on määrä tulla sekä julkisia että kaupallisia palveluja, kunhan hanke pääsee etenemään.

Uuden odottamisessa ja muotoutumisessa on haasteista huolimatta myös vetovoimaa. Tämä on huomattu Finnoon Luoteisrinteessä, jonne valmistuu huhtikuussa 178 uutta Lumo-kotia. Ensimmäisillä asuntonäytöillä joulukuussa oli vilskettä. 

”Kevät on tulossa ja moni pohtii muutosta elämäänsä ja asumiseensa. Keskusteluissa kohteessa vierailleiden asiakkaiden kanssa olen huomannut Finnoon vetovoiman”, sanoo Lumo-kotien myyntineuvottelija Riitta Pohjolainen.

Espoon kaupunki on sitoutunut Finnoon kehittämiseen ja rakentaminen on ollut suunnitelmallista. Lumo-kodit ovat olleet ensimmäisinä rakentamassa alueella. Kohteessa on tarjolla asuntoja yksiöistä neliöihin, kaikkiin elämäntilanteisiiin. 

“Lapsiperheille Luoteisrinteessä on tarjolla viitisenkymmentä suurempaa ja pienempää kolmiota ja neliötä. Asuntojen erinomaiset pohjavaihtoehdot, esteettömyys ja tietysti ympäristön turvallisuus ovat tärkeitä seikkoja kotia valittaessa. Perheille tarkoitetut lähipalvelut päiväkodista kouluihin ovat vielä tuloillaan, mutta monet ovat valmiita tilapäisiin kompromisseihin, kunhan koti on alueella, jolla haluaa asua. Keskeneräisyys ei haittaa, kun katse on suunnattuna tulevaisuuteen”, Pohjolainen toteaa. 

Kaikissa kolmioissa ja neliöissä on omat huoneistosaunat, ja niitä löytyy myös joistakin kaksioista. Asunnoissa on myös joko lasitettu tai ranskalainen parveke, ja joissakin asunnoissa on myös oma terassi. Yhteistiloina palvelevat neljä talosaunaa, kaksi kerhotilaa ja pesula. Pysäköintihallissa osa autopaikoista on varustettu sähköautojen latauspisteellä.

Uudet kodit ovat vuokrattavissa suoraan verkkokaupasta

Luoteisrinne 7:n Lumo-koteihin pääsee muuttamaan 1.4.2024. Tarjolla on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Kodit ovat vuokrattavissa suoraan Lumo-verkkokaupasta ilman vuokravakuutta tai välittäjiä, tyytyväisyystakuulla.

Lisätietoa Luoteisrinne 7:n Lumo-vuokra-asunnoista löydät täältä:
https://lumo.fi/vuokra-asunnot/Espoo/Finnoo/Luoteisrinne-7

Tutustu Finnooseen asuinalueena:
https://lumo.fi/lumo-elamaa/espoolaisten-meriolohuone-finnoossa-luonto-on-lahella

 

Lisätiedot medialle

Laura Koiranen, myyntijohtaja, Lumo-kodit, puh. 020 508 3411, laura.koiranen(at)lumo.fi

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi