Takaisin arkistosivulle
9.6.2015 | Uutiset

Uniikkeja vuokra-asuntoja Porin keskustaan

IMG_2160_jpg.jpg

Porin Antinkatu 14:n entisistä ravintola- ja toimistotiloista rakentuu 19 uniikkia Lumo-kotia. Loistava sijainti, mielenkiintoiset yksityiskohdat sekä asuntojen avaruus ja valoisuus antavat hyvät puitteet asumiselle. Uusille asukkaille on tarjolla muun muassa muutto- ja asennusapua sekä koko laaja Lumo-palveluvalikoima.

Antinkatu 14 sijaitsee Porin keskustassa hyvien palveluiden ja kävelykadun vieressä, vain korttelin päässä kauppatorilta. Täysin modernisoidut, entisiin liiketiloihin valmistuvat uudet yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat pohjaratkaisuiltaan yksilöllisiä. Tavallista korkeammat huoneet, isot ikkunat ja leveät ikkunalaudat tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta muuten täysin peruskorjattuihin huoneistoihin.

Asuntojen värimaailma on vaalea. Lattiat ja keittiöiden työtasot ovat tammilaminaattia. Keittiöissä on valkoiset kaapistot sekä varusteina keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Raikkaan vaalean kylpyhuoneen yksi seinä on hiekan sävyistä tehostevärilaattaa.

Asumisen palveluina vuokraan sisältyy muun muassa vesi ja nopea laajakaistayhteys. Asukkaiden yhteiskäytössä on talosauna, pesula ja ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi jokaiseen huoneistoon kuuluu asuntokohtainen irtainvarasto.

Antinkatu 14:sta malli- ja esittelyasunto on 35 neliömetrin yksiö ja se valmistuu kesäkuun puolivälissä. Asuntojen vuokraus on käynnistynyt ja uusien asuntojen arvioitu valmistuminen on lokakuun alussa. Seitsemänkerroksisessa vuonna 1954 valmistuneessa talossa on ennestään 68 asuntoa, mitkä peruskorjattiin kymmenen vuotta sitten.

Asuntojen lisäksi talon katutasoon valmistuu 120 neliömetrin liiketila.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi
Antinkatu 14:n esittely: https://www.vvo.fi/vuokraasunnot/?kohdeid=1034050

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
VVO https://www.facebook.com/vvofi
Twitter:
VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi
Instagram:
Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut yli 45 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000.