Takaisin arkistosivulle
12.9.2023 | Mediatiedotteet

Tikkurilan vetovoima asuinalueena kasvaa – Lumo vastaa kysyntään neljän uuden talon kera

Kojamo Oyj Mediatiedote 12.9.2023 klo 8:00

Tikkurilan vetovoima asuinalueena kasvaa – Lumo vastaa kysyntään neljän uuden talon kera

Tikkurila vetää puoleensa asukkaita, jotka arvostavat kaupunkielämää luonnon helmassa. Lumo tuntee alueen vetovoimatekijät ja Kielotielle valmistuukin loppuvuodesta peräti neljä uutta taloa.

Tikkurila pitää ykkössijaa Vantaan eri kaupunginosista sekä omistus- että vuokra-asunnon etsijöiden keskuudessa*. Alueen erinomaiset liikenneyhteydet, monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet houkuttelevat erityisesti heitä, jotka etsivät kaupunkielämää luonnon keskeltä.

Vuokra-asujien kiinnostus Tikkurilaa kohtaan on huomioitu Lumo-kotien tarjonnassa.

”Olemme pitkään seuranneet Tikkurilan kehittymistä asuinalueena, ja lisänneet vuokra-asuntotarjontaa kysynnän kasvun mukaisesti. Uusimmat Lumo-talomme valmistuvat Kielotielle, kävelymatkan päähän kaikesta arjessa tarvittavasta”, Lumo-kotien aluejohtaja Ville Kilpi kertoo.

Kielotie 34:n Lumo-taloilta on vain puolen kilometrin matka Tikkurilan juna-asemalle, josta pääsee kätevästi junalla sekä Helsingin keskustaan että lentoasemalle 15 minuutissa. Kauppa- ja viihdekeskus Jumbo-Flamingo on myöskin vain 20 min bussimatkan päässä. 

Tikkurila tarjoaa paljon tekemistä ja kulttuuria moneen eri makuun. Tiedekeskus Heurekan vaihtuvat näyttelyt ovat mieluista puuhaa erityisesti alueen lapsiperheille. Trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita tulee koko ajan lisää, ja erilaiset tapahtumat kutsuvat ihmisiä kauempaakin kylään. Urheilusta nauttivat viihtyvät eri puolilla Tikkurilaa – urheilutalolla, jäähallilla, uimahallilla, tanssi- ja kuntosaleilla sekä erityisesti joen varren pitkillä lenkkipoluilla.

”Olemme huomanneet, että Tikkurila on mieluisa paikka erityisesti pääkaupunkiseudulle vakiintuneille asujille, mutta suosittu valinta myös muualta Suomesta pääkaupunkiseudulle muuttaville. Täällä on helppo asua”, Kilpi toteaa.

Kielotie 34:n yhteensä 126 vuokra-asunnosta löytyy kahden eri sävyisiä asuntoja, joista kumpaankin sävyyn saa helposti tyyliteltyä omannäköisen kodin. Jokaisessa asunnossa on joko parveke tai terassi. Yhteisiin tiloihin kuuluvat kaksi talosaunaa, kaksi pesulaa, kuivaushuoneet ja tilavat ulkoiluvälinevarastot. Autoilijoille löytyy autopaikkoja ja sähköautojen latauspisteitä.  

Uudet kodit ovat vuokrattavissa suoraan verkkokaupasta

Kielotie 34:n Lumo-koteihin pääsee muuttamaan 1.12.2023. Tarjolla on erilaisiin tarpeisiin sopivia asuntoja; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kodit ovat vuokrattavissa suoraan Lumo-verkkokaupasta, ilman vuokravakuutta tai välittäjiä, ja tyytyväisyystakuulla.

Lisätietoa Kielotie 34:n Lumo-vuokra-asunnoista: 
https://lumo.fi/vuokra-asunnot/Vantaa/Tikkurila/Kielotie-34 
 

Lisätietoja: Ville Kilpi, aluejohtaja, Lumo-kodit, puh. 020 508 3407, ville.kilpi@lumo.fi 

*Lähde: Iltalehden artikkeli vuodelta 2022.
 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi