Takaisin arkistosivulle
15.1.2007 | Uutiset

Tero Vanhanen nimitetty VVO:n kehitysjohtajaksi

Arkkitehti SAFA Tero Vanhanen (31) on nimitetty VVO-yhtymä Oyj:n kehitysjohtajaksi 1.2.2007 alkaen.

Vanhanen on toiminut 1.10.2006 lähtien VVO Rakennuttaja Oy:ssä hankekehityspäällikkönä. Tätä ennen hän on työskennellyt Karisto-hankkeen projektipäällikkönä Lahden kaupungilla ja suunnittelupäällikkönä Suunnittelukeskus Oy:ssä.

Kuluvan vuoden aikana Vanhasen vastuulle siirtyvät Jouko Heinon kansainväliset järjestötehtävät. Vanhanen osallistuu VVO-brändin rakentamiseen tutkimus- ja kehityshankkeiden sekä asumisen, asuinalueiden ja asumispalvelujen kehittämisen osalta. Hänen tehtävänään on soveltaa T&K-hankkeita asuntojen omistus- ja vuokrausliiketoimintaan sekä asuntojen ja alueiden rakennuttamiseen. Vanhanen raportoi toimitusjohtaja Olli Salakalle.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.