Takaisin arkistosivulle
10.6.2015 | Uutiset

Täysin uusittuja vuokra-asuntoja Tampereelle

Ali-Huikkaantie 4:n kaksi taloa ja 42 asuntoa peruskorjataan täydellisesti. Avarapohjaisten asuntojen korjaus valmistuu portaittain 1.9.2015 – 1.2.2016 ja sisustettu esittelyasunto valmistuu kesäkuussa.

Suositussa Takahuhdissa sijaitsevat kaksi hissillistä taloa ja 42 asuntoa modernisoidaan laadukkaasti. Alun perin 1970-luvulla rakennetut talot peruskorjataan kauttaaltaan. Viihtyisät ja selkeäpohjaiset yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat ajattoman tyylikkäitä ja sisustusmateriaaleiltaan laadukkaita.

Asuntojen lattiat ja keittiöiden työtasot ovat harmaata laminaattia. Keittiöiden kalusteet ovat valkoiset ja astianpesukone sekä jääkaappipakastin kuuluvat kalustukseen. Tilavaan keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Raikkaan valkoisessa kylpyhuoneessa on himmeän harmaat lattialaatat ja tyylikäs harmaa tehosteväriseinä. Kaikissa asunnoissa on parveke tai patio.

Taloon muuttaville on tarjolla muutto- ja asennusapua sekä Lumo-asuntojen laaja palveluvalikoima esimerkiksi vuokraan sisältyvänä nopea laajakaistayhteys ja vesimaksu. Asukkaiden yhteiskäytössä on hyvät yhteistilat kuten maksuton pesutupa, kuivaushuone, mankeli, sauna, irtainvarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kerhohuone sekä viihtyisä piha-alue autopaikkoineen.

Rauhallisella ja pientalovaltaisella Takahuhdin asuinalueella on monipuoliset kaupalliset palvelut. Aktiiviliikkujille ja penkkiurheilijoille on tarjolla hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet liikuntatiloineen ja esimerkiksi Hakametsän jäähalli.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi
Kohteen kotisivut: https://www.vvo.fi/vuokraasunnot/?kohdeid=1017313

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
VVO https://www.facebook.com/vvofi
Twitter:
VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi
Instagram:
Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut yli 45 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000. Konserni työllistää noin 340 asumisen ammattilaista.
lumo.fi, vvo.fi