Takaisin arkistosivulle
4.10.2016 | Uutiset

Täysin uusittuja Lumo-koteja Etu-Töölöön

Eteläinen Hesperiankatu 18 valmistuu 36 vuokra-asuntoa helmikuussa 2017. Täydellisesti peruskorjattu kivitalo on valmistunut alun perin vuonna 1935 Hesperian puiston laidalle.

etelainen_hesperiankatu18

Uudet Lumo-kodit ovat selkeäpohjaisia yksiöitä ja kaksioita, missä jokaiselle kalusteelle löytyy helposti oma paikkansa. Valmistumisajan mukaisesti asunnoissa on leveät ikkunalaudat. Osassa asunnoista on alkuperäinen kunnostettu parkettilattia ja osassa tammensävyinen laminaattilattia.

Asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu kokonaan ja varusteltu nykypäivän tarpeisiin ja tasoon. Keittiöissä on keraaminen liesitaso, kalusteuuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone sekä mukavasti säilytystilaa. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja varustettu allas- ja pyykkikaapilla. Kaikkiin mahtuu myös pyykinpesukone.

Riippuen asunnon sijainnista ovat näkymät joko sisäpihalle tai Hesperian puistoon. Talon alakerrassa on maksuton talopesula ja huoneistokohtaiset irtainvarastot löytyvät ullakolta.

Eteläinen Hesperiankatu 18 on savuton talo. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Piha-alueelta löytyy tupakointipaikka.

Loistava sijainti Hesperian puiston laidalla sekä palvelujen ja meren läheisyys tekevät kohteesta uniikin. Asunnon vuokrauksen helppous, vuokraan sisältyvä vesi ja laajakaista sekä edullinen vuokravakuus tekevät asumisesta mutkatonta. Asunnot valmistuvat 1.2.2017.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Nina Silvonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4101, nina.silvonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.