Takaisin arkistosivulle
23.4.2016 | Uutiset

Tampereelta Vuoden talo 2016

Nuolialantie 44 B Tampereelta on VVO-konsernin Vuoden talo 2016.

VVO-yhtymä Oyj ja Asukashallitus palkitsevat vuosittain esimerkillistä yhteisöllisyyttä ja asuinympäristöstä hyvää huolta pitäneen talon asukkaat. Nuolialantie 44 B valintaa puolsi erittäin aktiivinen asukastoiminta ja asukkaiden osallistuminen järjestettyihin tapahtumiin.

¬ Talotoimikunnan toiminta on hyvä esimerkki, miten asukkaiden mielipiteitä kuuntelemalla saadaan järjestettyä kaikille sopivaa ohjelmaa ja tapahtumia. Yhteisöllisyys ja naapureiden huomioiminen ovat talon ehdottomia vahvuuksia. Senioritalon viikoittaiset asukastapahtumat ja esimerkiksi jouluruokailu yksin asuville ovat saaneet paljon kiitosta, kertoo aluepäällikkö Kirsi Tuomisto Tampereen VVO-kotikeskuksesta.

VVO vuoden talo voittajat

VVO vuoden Keskellä Nuolialantie 44 B:n edustajat Lilja Lehtimäki ja Mari Viitanen, isännöitsijä Arto Asumaniemi ja aluepäällikkö Kirsi Tuomisto.

Kunniamaininta Vantaalle

Maauunintie 25 Vantaalta palkittiin kunniamaininnalla. Yhdessä tekemisen meininki on vahvaa ja talkoisiin osallistutaan runsain joukoin. Tapahtumia järjestetään runsaasti niin lapsille kuin aikuisillekin. Talossa on hyvä henki ja yhteistyö isännöitsijän kanssa sujuu mallikkaasti.

Asukkaiden luonnehdinta ”talovanhuksessa riittää vauhtia iästä huolimatta” pitää isännöitsijä Marko Hattusen mukaan hyvin paikkansa.

Vuoden talo 2016 ja kunniamaininnan saanut talo palkittiin alueellisilla Asumisen päivillä 23.4.2016 Vantaalla. Vuoden talo on valittu vuodesta 1995 alkaen.

Lisätietoja:
Asukashallituksen puheenjohtaja Jarmo Natunen puh. 0400 401 785, jarmo.natunen@gmail.com
Aluepäällikkö Kirsi Tuomisto, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 414 433, kirsi.tuomisto@vvo.fi
Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 908 750, pekka.kivisto@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.