Takaisin arkistosivulle
25.10.2007 | Uutiset

Suurpellon Markkinointi­yhtiön toimitus­johtajaksi Tero Vanhanen

VVO, Asuntosäätiö ja Espoon kaupunki ovat perustaneet Suurpellon aluerakennuttamishankkeelle markkinointiyhtiön, Suurpellon Markkinointi Oy:n. Suurpellon Markkinointi Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty VVO:n kehitysjohtaja Tero Vanhanen. Vanhanen hoitaa tehtävää päätoimensa ohella. VVO, Asuntosäätiö ja Espoon kaupunki muodostavat yhtiön hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana toimii Espoon kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen.

Suurpellon markkinointi Oy toimii läheisessä yhteistyössä kaupungin Suurpelto-organisaation kanssa ja huolehtii ensisijaisesti alueen brandin rakentamisesta sekä alueen markkinoinnista yhdessä omistajiensa kanssa. Suurpelto on nimetty Living Lab alueeksi ja se toimii useiden erilaisten kehityshankkeiden kokeilualustana. Markkinointiyhtiö työskentelee myös näiden hankkeiden parissa ja hoitaa B-to-B-yhteistyötä ja markkinointia.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.