Takaisin arkistosivulle
13.12.2016 | Mediatiedotteet

SSR Länsi-Suomi rakentaa VVO-konsernille 78 asuntoa Hämeenlinnaan

SSR Länsi-Suomi Oy ja VVO Kodit Oy ovat allekirjoittaneet 9.12.2016 sopimuksen 78 vapaarahoitteisen Lumo-vuokra-asunnon rakentamisesta Hämeenlinnan Vanajanrannan alueelle. Osoitteeseen Aurinkokatu 10 rakennettava kohde käsittää kaksi kerrostaloa, joista toisessa on seitsemän ja toisessa neljä kerrosta. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita kooltaan 24,0 m2 – 45,5 m2.

Kohteen rakennustyöt alkavat heti, ja talot valmistuvat keväällä 2018. Hanke toteutetaan KVR-urakkana.

Vanajanrannan alueen suunnittelusta järjestettiin arkkitehtikilpailu, jonka tavoitteena oli löytää kaupunkikuvallisesti korkea kaupunkiasumiseen perustuva kortteliratkaisu. SSR Länsi-Suomen rakennushanke on ensimmäinen kilpailukortteliin rakentuva kohde. Alueen houkuttelevuutta lisää vesistön välitön läheisyys sekä keskeinen sijainti niin palveluiden kuin julkisten kulkuyhteyksien kannalta.

Samaan korttelimiljööseen on tulossa myös SSR Länsi-Suomen vapaarahoitteinen asuntokohde Aurinkokatu 2, jonka kahteen nelikerroksiseen asuintaloon tulee yhteensä 40 asuntoa yksiöistä kolmioihin. Kohde on parhaillaan ennakkomarkkinoinnissa, ja sen rakennustöiden suunniteltu aloitus on maaliskuussa 2017.

Lisätiedot:

SSR Länsi-Suomi Oy, toimitusjohtaja Jyrki Lautarinne, puh. 040 505 1348 jyrki.lautarinne@ssrgroup.fi

VVO-yhtymä Oyj, kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, puh. 0400 243 144, kim.jolkkonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.