Takaisin arkistosivulle
30.10.2023 | Pörssitiedotteet

Sisäpiiritieto: Kojamo on allekirjoittanut uuden 425 miljoonan euron suuruisen lainasopimuksen

Kojamo Oyj Sisäpiiritieto 30.10.2023 klo 17.15

Sisäpiiritieto: Kojamo on allekirjoittanut uuden 425 miljoonan euron suuruisen lainasopimuksen

Kojamo Oyj on allekirjoittanut uuden 425 miljoonan euron suuruisen vastuullisuustavoitteisiin sidotun lainasopimuksen viiden yhteistyöpankin kanssa. Laina on vakuudellinen, ja sen maturiteetti on 3 vuotta kahdella yhden vuoden jatko-optiolla. Laina käytetään yhtiön olemassa olevien velkojen uudelleenrahoitukseen sekä konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin. Lainasopimuksen marginaali on sidottu Kojamon tärkeimpiin vastuullisuustavoitteisiin.

”Olen erittäin iloinen voidessamme jatkaa yhteistyötä keskeisten yhteistyöpankkiemme kanssa. Uusi rahoitusjärjestely kattaa ensi vuoden rahoitustarpeemme”, sanoo talousjohtaja Erik Hjelt.

Rahoitussopimuksen järjestäjinä Nordea Bank Abp (koordinaattori), Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) (koordinattori) ja Danske Bank A/S toimivat mandated lead arranger ja bookrunner -rooleissa. OP Yrityspankki Oyj toimi mandated lead arranger -roolissa ja Swedbank AB (publ) lead arranger -roolissa.

Lisätietoja:

Erik Hjelt, talousjohtaja, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3225                         

Niina Saarto, Director, Treasury & Investor Relations, Kojamo Oyj, puh. +358 20 508 3283

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/