Takaisin arkistosivulle
7.1.2016 | Uutiset

Saunallisia Lumo-vuokra-asuntoja Lahden Tornatoriin

Sorvarinkatu 5:n kerrostalossa on 27 asuntoa yksiöstä kolmioon. Uudet Lumo-vuokrakodit valmistuvat helmikuun alussa.

Lahti Sorvarinkatu 5

Lahti Sorvarinkatu 5

Sorvarinkadun asuntoihin tuo avaruutta keittiön ja olohuoneen yhdistäminen yhdeksi tilaksi, mistä pääsee parvekkeelle. Keittiöiden varustukseen kuuluu keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Asuntojen värimaailma on raikkaan vaalea ja lattiat harmaata laminaattia. Samat sävyt toistuvat laatoitetuissa kylpyhuoneessa.

Kaikissa asunnoissa on sauna ja lasitettu parveke lisäämässä asumismukavuutta. Asukkaiden käytössä on 22 autopaikkaa, joista yksi on invapaikka. Lisäksi talossa on kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto. Vuokraan sisältyy muun muassa laajakaista ja vesi, ja myös lemmikit ovat tervetulleita.

Tornatorin uusi viihtyisä asuinalue rakentuu Lahden Hennalan historialliselle rullatehdas-alueelle. Sorvarinkadulta on hyvät kulkuyhteydet noin kahden kilometrin päässä olevaan kaupungin keskustaan.

Lisätietoja:

Aluepäällikkö Pertti Vuorinen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4230, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

Facebook:

Lumo https://www.facebook.com/lumokoti

VVO https://www.facebook.com/vvofi

Twitter:

VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi

Instagram:

Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut 46 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000. Konserni työllistää noin 360 asumisen ammattilaista. lumo.fi, vvo.fi