Takaisin arkistosivulle
22.3.2012 | Uutiset

Sähköinen vuosi­kertomus kertoo VVO:n vuodesta 2011

VVO on julkaissut ensimmäisen kerran sähköisen vuosikertomuksen perinteisen painetun sijaan. Vuosikertomuksen välityksellä kerromme viime vuoden tapahtumista VVO:lla ja julkistamme tilinpäätöksen. Vuosikertomuksestamme löytyvät taloudelliset tunnusluvut ja menestystarinoita vuodelta 2011.

Sähköisestä vuosikertomuksesta löytyy myös muutamia perinteisestä painetusta vuosikertomuksesta poikkeavia esitystapoja, kuten toimitusjohtajan katsaus videotervehdyksenä. Vuosikertomuksen voi lukea suoraan ruudulta tai ottaa haluamansa osiot talteen pdf-muodossa. Julkaisua voi myös jakaa Facebookin ja Twitterin kautta edelleen.

Suomen suurimpana yksityisenä vuokra-asuntojen omistajana tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat. Onnistumisesta kertoo, että jopa 93 % asiakkaistamme on jo suositellut tai on valmis suosittelemaan VVO:ta vuokranantajana. Vuonna 2011 meille valmistui yli tuhat uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin. Vuokra-asumiselle ja uusille asunnoille on jatkossakin tarvetta asuntokuntien koon pienentyessä ja kaupungistumisen jatkuessa.

Pitkäjänteisesti toimivana ja luotettavana kiinteistöjen omistajana VVO kehittää aktiivisesti vuokra-asumista yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Olemme vahva toimintamme kehittäjä ja meillä on käynnissä useita kehitysprojekteja. Vuonna 2011 arvioimme kehitystoimintamme suhteessa strategisiin tavoitteisiimme. Tänä vuonna panostamme entistä vahvemmin asiakkaiden saamaan hyötyyn ja operatiiviseen työhön. Edessä on tekemisen vuosi.

Vuosikertomuksemme ja tilinpäätöksemme kertovat tarkemmin toimintamme tavoitteista ja tuloksista vuodelta 2011. Tutustu tarkemmin VVO:n toimintaan osoitteessa: http://www.vvo.fi/vuosikertomus2011/

VVO-yhtymä Oyj
Jani Nieminen, toimitusjohtaja
puh. 020 508 3201 tai 050 373 4847

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.