Takaisin arkistosivulle
30.10.2012 | Uutiset

Sähköinen tiedonsiirto Kelan kanssa otettu käyttöön asumis­tuki­asioissa

VVO on aloittanut sähköisen tiedonsiirron Kelan kanssa asumistukiasioissa. Palvelu kattaa kaikki asumisen tuet; yleisen asumistuen, eläkkeensaajan asumistuen, opintotuen asumislisän sekä sotilasavustuksen asumisavustuksen.

Jatkossa VVO:n asiakkaan ei tarvitse uutta asumistukea hakiessaan tai tuen tarkistusajankohtana pyytää vuokranantajalta asumiseen liittyviä liitteitä. Kela kysyy tukihakemuksen saatuaan vuokrasopimuksen tiedot, tiedot perusparantamisesta ja peruskorjauksesta sekä selvityksen vuokran määrästä sähköisesti suoraan vuokranantajalta.

Palvelun käyttöönotolla VVO haluaa omalta osaltaan tehdä asumistuen hakemisen ja tarkistukset asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoiksi ja vaivattomiksi sekä vähentää virheellisesti tai puutteellisin tiedoin maksettujen tukien asiakkaille aiheuttamia harmeja.

Lisätietoja:
Elise Hasselgren, palvelupäällikkö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5002

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.