Takaisin arkistosivulle
18.12.2014 | Uutiset

Rauhallista Joulua!

Jälleen on aika rauhoittua juhlapyhien viettoon. Kulunut vuosi on ollut täynnä tapahtumia. Kasvatimme vuokra-asuntomäärää ja kehitimme uusia tapoja toimia asiakkaiden kanssa.

vvo3

Tänä vuonna olemme tehneet investointipäätöksiä uudistuotantoon, ostoihin ja peruskorjaukseen yli 300 miljoonan euron edestä. Rakenteilla on tällä hetkellä yli tuhat kotia. Vuoden 2018 loppuun mennessä tarjoamme noin 80 000 asukkaalle yhteensä 45 000 kotia. Asuntojamme yhdistävät, monipuolisuus, hyvä sijainti, julkiset liikenneyhteydet ja palvelut. Kasvu jatkuu.

Hyvä asiakaskokemus on kaiken toimintamme ydin. Teemme säännöllisesti tyytyväisyyskyselyjä sekä asumisaikana että uuteen asuntoon muuton jälkeen. 92 prosenttia asukkaistamme on valmis suosittelemaan meitä vuokranantajana. Tästä saavutuksesta olemme ylpeitä ja samalla suhtaudumme siihen nöyrästi. Haluammekin kehittää yhä edelleen monipuolista asuntotarjontaamme ja uutta palveluvalikoimaamme vastaamaan asukkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Vuoden vaihteen jälkeen asuntojemme vuokraan kuuluu vesimaksun lisäksi 10 Mbitin laajakaistayhteys. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Uusina palveluina olemme tuoneet Lumo-koteihin muun muassa muutto- ja asennuspalveluita sekä mahdollisuuksia valita sisutusmaaleja entistä laajemmasta sävyvalikoimasta. Uusi vuosi tuo tullessaan lisää hyviä uutisia asukkaillemme ja kaikille, jotka haluavat valita joustavan ja vaivattoman tavan asua.

Haluamme tarjota parasta mahdollista asumista ja asumisen palveluita.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015!

Jani Nieminen
toimitusjohtaja

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.