Takaisin arkistosivulle
25.8.2016 | Uutiset

Rakuunan upeaan kiinteistöön 52 vuokra-asuntoa

Lappeenrannan keskustaan Sammonkatu 3-5 valmistuu 52 laadukasta vuokrakotia. VVO-konsernin modernissa kerrostalossa on erikokoisia koteja. Ylimpien kerrosten asunnoista avautuu näkymä Saimaalle. Osassa asunnoissa on terassiparveke ja osassa huoneistosauna.

Lpr Sammonkatu 5 Rakuuna

Sammonkatu 3-5 pohjaratkaisuissa on valinnanvaraa yksiöistä aina saunalliseen neliöön. Kaikissa asunnoissa on parveke, joka on pihanpuolella lasitettu ja kadunpuolella ranskalainen parveke. Päätyasunnoissa on lasitetut terassiparvekkeet. Huoneistosauna on viidessä asunnossa. Laadukkailla materiaaleille sisustetut asunnot ovat varustukseltaan korkeatasoisia.

Mikäli arvostat keskusta-asumista monipuolisine palveluineen ja hyvää sijaintia, on Sammonkatu 3-5 oikea osoite Sinulle. Kiinteistön katutasoon tulee K-supermarket Rakuuna ja talon alle autohallipaikkoja asukkaille.

Monipuoliset asukasedut, kuten vuokraan sisältyvä vesi, laajakaista ja edullinen vuokravakuus tekevät asumisesta vaivatonta. Myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Sammonkatu 3-5 valmistuu vuoden 2016 lopulla.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.