Takaisin arkistosivulle
21.12.2016 | Uutiset

Rakuunakorttelin Lumo-vuokra-asunnot valmistuvat 1.1.2017

Lappeenrannan paraatipaikalle valmistuvat 52 uutta vuokra-asuntoa tarjoavat parasta mahdollista keskusta-asumista. Sammonkatu 3-5:ssä palvelut ovat vieressä, hissillä pääsee autohalliin ja sieltä rullaportaita pitkin päivittäistavarakauppaan. Ylempien kerrosten asunnoista on näkymä Saimaalle. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet ja osassa myös huoneistosauna.

rakuuna_lappeenranta_oh

Uudet keskustakodit ovat avarapohjaisia ja valoisia aina erikokoisista yksiöistä tilaviin perheasun-toihin. Asuntojen varustetaso on hyvä ja pintamateriaalit laadukkaita. Lattiat ovat laminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiön varusteisiin kuuluvat jääkaappipakastin, astianpesukone ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu valkoisiksi ja lattia tumman harmaaksi.

– On hienoa päästä isännöimään näin uniikkia taloa ja vielä keskellä kaupunkia, kertoo isännöitsijä Desiree Heschung-Niskanen Lappeenrannan Lumo-kotikeskuksesta.

Asukkaiden käytössä on pesutupa ja talosauna. Autopaikat sijaitsevat kellarikerroksen pysäköintihallissa ja sisäpihalla on turvallinen leikki- ja oleskelupiha.

Lumo-asukkaan etuja ovat muun muassa nopea laajakaista, edullinen 250 euron vuokravakuus ja myös lemmikit ovat tervetulleita. Erilaiset asiakastapahtumat ja asumisedut tekevät asumisesta helppoa ja vaivatonta.

Lisätietoja:

Isännöitsijä Desiree Heschung-Niskanen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4251, desiree.heschung-niskanen(at)lumo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.