Takaisin arkistosivulle
3.9.2021 | Uutiset

Pienvaraston vuokraus osaksi valtakunnallista Lumo-palveluportfoliota

Lumo-kodit ja Cityvarasto pilotoivat kesällä 2021 Pienvaraston vuokraus -palvelua pääkaupunkiseudun Lumo-asukkaiden keskuudessa. Palvelu on päätetty laajentaa valtakunnalliseksi kysynnän mukaan.

Monipuoliset asumisen palvelut tekevät Lumo-kodissa asumisesta helppoa ja vaivatonta. Palveluportfoliota kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asukkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Uusimpana Lumo-asumisen palveluna on lanseerattu Pienvaraston vuokraus -palvelu, joka tuo asukkaille tarvittavia lisäneliöitä arkeen. Palvelun tarjoaa Suomen johtava valtakunnallinen ja suomalainen pienvarastoja vuokraava Cityvarasto.

Pienvarastosta tarvittavia lisäneliöitä arkeen. Kuva: Cityvarasto

Pienvaraston vuokraus -palvelu Lumo-asukkaille edullisesti

Cityvarastolla on yli 40 pienvarasto-toimipistettä eri puolilla Suomea. Lumo-kotien asukkaille pienvarastot toimivat luontevana kodin jatkeena. Asukkaat voivat vuokrata pienvarastosta lisäneliöitä tarpeen mukaan. Lisätilan tarve syntyy usein kausiluonteisesti tarvittavien tavaroiden kautta. Pienvarastointi-palvelu mahdollistaa muun muassa auton renkaiden, harrastusvälineiden tai polkupyörien säilytyksen.

”Palvelupilotti osoitti, että lisätilaa tarvitaan erityisesti sellaisille kodin tavaroille, joiden ei tarvitse olla käden ulottuvilla jatkuvasti. Varastoon voi viedä esimerkiksi kesäksi hankitut golf-tarvikkeet, sup-laudat ja teltat, tai vaikkapa moottoripyörän”, Lumo-kotien asiakkuuspäällikkö Riikka Ilmakunnas kertoo.

Pienvarastointi-palvelu on turvallinen valinta. Cityvarastossa säilytetty omaisuus on turvattu kulunvalvontajärjestelmällä, kameravalvonnalla ja säännöllisillä tarkastuskäynneillä. Varastot ovat myös vakuutusyhtiöiden hyväksymiä.

”Asukkaamme ovat ottaneet uuden palvelun ja Lumo-asukkaan edun eli varaston vuokrauksesta saadun tuntuvan alennuksen tyytyväisenä vastaan. On ilo päästä laajentamaan Pienvaraston vuokraus -palvelu kaikkien Lumo-kotien asukkaiden saataville”, Riikka jatkaa.

Lumo-palvelut saatavilla My Lumo -palvelun kautta

My Lumo -palvelun avulla asukkaat voivat hoitaa kaikki asumiseen ja vuokrasuhteeseen liittyvät asiat ketterästi yhdestä paikasta. Myös Lumo-asumisen palveluiden, kuten pienvaraston käyttöönotto Lumo-asiakkaan hintaan onnistuu tätä kautta.

My Lumo -palvelusta tuli nopeasti asukkaiden keskuudessa suosittu. Palvelun on käyttöönottanut jo noin kolme neljäsosaa Lumo-kotien asukkaista.