Takaisin arkistosivulle
26.10.2016 | Uutiset

Pieniä vuokra-asuntoja merelliseen Rastilaan

Retkeilijänkatu 1:een valmistuu 82 Lumo-kaupunkikotia helmikuussa 2017. Rastilan metroaseman viereen valmistuvan 11-kerroksisen talon asunnot ovat kompakteja pienasuntoja.

retkeilijankatu-1_katunakyma

Uudet vuokra-asunnot ovat erikokoisia yksiöitä ja kaksioita sekä yksi kolmio ylimmässä kerroksessa. Retkeilijänkatu 1 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen sekä luonnon ja meren lähellä, vain 20 minuuttia keskustasta.

– Rastilaan valmistuvat laadukkaat pienasunnot vastaavat hyvin tämänhetkistä asuntojen kysyntää, sanoo myyntijohtaja Nina Silvonen, VVO-konsernista.

Vaaleasävyisten asuntojen lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiöistä löytyy kaikki tarvittava kotikokkailuun: keraaminen lattialiesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Laatoitetut kylpyhuoneet ovat sopivan tilavia.

Loistavat yhteistilat ja kolme yhteiskäyttöautoa

Asukkaiden viihtyvyyteen on satsattu muun muassa monipuolisilla yhteistiloilla. Ylimmässä kerroksessa on kattoterassi saunaosastoineen sekä Lumo-lounge, joka on monikäyttöinen asukkaiden yhteinen olohuone tai vaikka työtila. Talossa on myös maksuton pesula ja kuivaushuone.

Viereisessä pysäköintitalossa on kolme yhteiskäyttöautoa asukkaiden vuokrattavissa sekä 27 vuokrattavaa autopaikkaa.

Monipuoliset asukasedut, kuten vuokraan sisältyvä vesi ja laajakaista sekä edullinen vuokravakuus ja erilaiset asiakastapahtumat tekevät asumisesta mutkatonta. Myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan. Retkeilijänkatu 1 on savuton talo.

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Nina Silvonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4101, etunimi.sukunimi(at)lumo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.