Takaisin arkistosivulle
14.7.2006 | Uutiset

Omakoti­talomaista asumista rivi- ja paritaloissa

Aina ei tarvitse omistaa omakotitaloa tuhannen neliön tontilla voidakseen asua omakotitalomaisesti. Espoon asuntomessualueelle rakennetut VVO:n rivi- ja paritaloasunnot on suunniteltu omakotitalomaisiksi. Tunnetusti suomalaiset haluavat asua pientalossa kaupunkimaisessa ympäristössä.

Modernissa kaupunkipientalossa asuu kuin omakotitalossa, mutta vaivattomammin ja helpommin. Tämä soveltuu nykyihmisen kiireiseen ja työpainotteiseen elämäntyyliin. Asukkaalla on oma piha ja autopaikka. Kadut, kujanteet ja puistikot luovat asuinalueelle omaa identiteettiä. Kauklahteen on syntymässä pieni, tiivis puutarhamainen kaupunki, jossa on kylämäinen henki.

Asuntomessujen yhtenä teemana on työ ja asuminen. Tämä toteutuu varsinkin Hansarinteessä. Tähän soveltuu erinomaisesti katutasossa oleva erillinen asunto. Siitä voi myös tehdä opiskelevan nuoren oman huoneiston tai isovanhemmille oman sopen. Hansarinteessä on hyödynnetty tontin korkeuserot, minkä ansiosta asuntojen sisälle syntyy monitasoisia tilasarjoja. Asuntomessuilla esittelemme Hansarinteestä kohteet 12 – 15.

Pikku Pietarin Pihassa asumisessa korostuu yhteisöllisyys. Taloyhtiössä on viihtyisä, suljettu sisäpiha, jossa lapset ja aikuiset viihtyvät. Pikku Pietarin Piha on suunniteltu lapsiperheiden asumistarpeisiin. Lisäksi pihalle rakennetaan asukkaiden yhteinen monitoimitila, jota asukkaat voivat hyödyntää haluamallaan tavalla. Asuntosuunnittelussa on huomioitu myös työn ja asumisen yhdistäminen. Pikku Pietarin Pihassa asuntomessuilla on esillä kohteet 16 ja 17.

– Messualueelle rakennuttamamme asunnot ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta, mutta selvästi asiakkaat haluavat nähdä koko alueen valmiina kokonaisuutena ennen kuin tekevät lopullisen ostopäätöksen, kertoo VVO:n rakennuttamisen liiketoimintajohtaja Arto Hiltunen.

Molemmat messutalot ovat arkkitehtonisesti korkealaatuisia ja nykyaikaisen kaupunkimaisia. Niiden pääsuunnittelija on ARK-HOUSE Arkkitehdit Oy.

Messuasuntoihin voi tutustua osoitteessa: www.vvomessuilla.fi.

Lisätietoja:
liiketoimintajohtaja Arto Hiltunen, puh. 0400 413 508
markkinointi- ja viestintäjohtaja Marketta Vehkametsä, puh. 040 524 5723

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.