Takaisin arkistosivulle
13.8.2019 | Uutiset

Olli Turunen Kojamon investointiyksikön johtoon

Tiedote 13.8.2019 klo 8.30

Olli Turunen Kojamon investointiyksikön johtoon

Olli Turunen, KTM, aloittaa investointiyksikön johtajan tehtävissä 4.11.2019. Olli vastaa osaltaan Kojamon kasvutavoitteen toteutumisesta asuntojen ostoissa sekä Kojamon asuntosalkun aktiivisesta johtamisesta.

Olli Turunen on työskennellyt edelliset kymmenen vuotta sijoittajasuhteiden parissa. Kemirassa hän on toiminut sijoittajasuhdejohtajana viimeksi kuluneet neljä vuotta. Lisäksi asuntosijoittamisesta hänellä on kokemusta omien asuntosijoitusten kautta. Turunen on ollut myös kirjoittamassa yli 10 000 kappaletta myynyttä ”Osta, vuokraa, vaurastu” -kirjaa asuntosijoittamisesta ja hän kirjoittaa samannimistä blogia. Asumisen luottamustoimia hänellä on Suomen Asuntoneuvoja Oy:n ja Suomen Vuokranantajat ry:n hallituksista.

Olli Turunen raportoi liiketoimintajohtaja Ville Raitiolle (omistaminen ja sijoittaminen).

“Ollilla on asuntosijoittamisen omakohtaista kokemusta ostoista vuokraukseen ja vahva ymmärrys sijoittamisesta. Hänen osaamisensa ja energinen otteensa vahvistavat erinomaisesti Kojamon strategista kasvua. Toivotamme Ollin lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan parempaa kaupunkiasumista”, Kojamon liiketoimintajohtaja Ville Raitio sanoo.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/