Takaisin arkistosivulle
17.12.2010 | Uutiset

Nimityksiä VVO-yhtymä Oyj:ssä

Lakiasiainjohtaja, VT Tiina Heinonen on nimitetty 1.1.2011 alkaen VVO:n hallintojohtajaksi. Heinonen nimitetään samassa yhteydessä VVO-yhtymän johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa VVO:n laki-, henkilöstö- ja toimistopalvelutoiminnoista. Heinonen jatkaa VVO-yhtymä Oyj:n hallituksen sekä tarkastus- ja palkitsemisvaliokuntien sihteerinä ja raportoi toimitusjohtaja Olli Salakalle.

Tietohallintojohtaja DI, ekonomi Mikko Pöyry on nimitetty 1.1.2011 alkaen VVO:n kehitysjohtajaksi. Pöyry nimitetään samassa yhteydessä johtoryhmän jäseneksi. Pöyry vastaa tehtävässään VVO:n strategisesta ohjauksesta, laadusta ja kehityksestä, tietohallinnosta ja hankintojen ohjauksesta. Pöyry raportoi toimitusjohtaja Olli Salakalle.

VVO:n johtoryhmä 1.1.2011 alkaen:

toimitusjohtaja, DI Olli Salakka (pj.)
varatoimitusjohtaja, DI, KJs Urpo Piilo (vpj.)
kiinteistöjohtaja, VTM Eero Saastamoinen
asiakkuusjohtaja, ekonomi Matti Niinimäki
talousjohtaja, ekonomi Raimo Vehkaluoto
hallintojohtaja, VT Tiina Heinonen
kehitysjohtaja, DI, ekonomi Mikko Pöyry
Lisätietoja:
Olli Salakka, toimitusjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3774

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.