Takaisin arkistosivulle
2.9.2013 | Uutiset

Nimityksiä VVO-yhtymä Oyj:ssä

VVO-yhtymä Oyj:ssä on tehty seuraavat nimitykset:

Talousjohtaja Raimo Vehkaluoto (s. 1952) on nimitetty 2.9.alkaen toimitusjohtajan varamieheksi.

Mikko Suominen, OTK (s. 1971) on nimitetty investointijohtajaksi 2.9.2013 alkaen. Suomisen vastuualueisiin kuuluvat investoinnit ja realisoinnit, omistajayhtiöhallinto ja kiinteistöjuridiikka. Suominen on toiminut aiemmin VVO:n investointiyksikön johtajana.

Tiina Heinonen, VT (s.1968) on nimitetty konsernilakimieheksi 2.9. alkaen. Heinosen vastuualueet ovat henkilöstö-, hallinto- ja lakiasiat. Heinonen on toiminut aiemmin VVO:n hallintojohtajana.

Kiinteistöjohtaja Eero Saastamoinen (s.1950) toimii 2.9. alkaen toimitusjohtajan asettamissa erityistehtävissä eläkkeelle jäämisen vuoksi. Saastamoinen jää eläkkeelle 30.11.2013.

Irene Kantor, FM (s. 1968) on nimitetty markkinointi- ja viestintäjohtajaksi 2.9.2013 alkaen. Kantor vastaa VVO:n markkinoinnista ja viestinnästä, media- ja yhteiskuntasuhteista sekä yrityksen brändistä. Kantor siirtyy VVO:n palvelukseen DNA:n viestintäjohtajan tehtävästä.

Kim Jolkkonen, TkL (s. 1971) on nimitetty kiinteistökehitysjohtajaksi 10.9.2013 alkaen. Jolkkonen vastaa VVO:n rakennuttamisesta (uudistuotanto ja peruskorjaukset), kiinteistökannan teknisestä elinkaariohjauksesta sekä tonttivarannon ja kiinteistöjen ylläpidon kehittämisestä. Jolkkonen siirtyy VVO:n palvelukseen FCG Finnish Consulting Group Oy:stä, jossa hän on toiminut liiketoimintaryhmän johtajana ja FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n toimitusjohtajana.

Kaikki nimitetyt raportoivat toimitusjohtaja Jani Niemiselle.

VVO-yhtymä Oyj:n johtoryhmä syyskuun alusta alkaen:

  • toimitusjohtaja, DI, MBA Jani Nieminen (pj.)
  • talousjohtaja, ekonomi Raimo Vehkaluoto
  • asiakkuusjohtaja, LuK Juha Heino
  • investointijohtaja, OTK Mikko Suominen
  • kiinteistökehitysjohtaja, TkL Kim Jolkkonen
  • markkinointi- ja viestintäjohtaja, FM, MJD Irene Kantor
  • ICT- ja kehitysjohtaja, DI, ekonomi Mikko Pöyry

Lisätietoja:
Jani Nieminen, toimitusjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3201

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.