Takaisin arkistosivulle
25.11.2014 | Uutiset

NCC toteuttaa VVO:lle asuntoja Kuopioon ja Helsinkiin

vvo7

NCC ja VVO ovat allekirjoittaneet sopimukset yhteensä 238 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Kuopion Puijonlaaksoon ja Helsingin Laajasaloon. Sopimuksen arvo on noin 40 miljoonaa euroa. Kohteiden rakentaminen alkaa välittömästi ja asunnot valmistuvat vaiheittain vuosien 2015 ja 2016 aikana.

vvo8

Molemmat hankkeet toteutetaan uusille alueille, joiden kehittämisessä NCC on ollut mukana kaupunkien järjestämistä kaavakilpailuista alkaen ja asemakaavat on laadittu yhteistyössä kaupunkien kanssa ns. kumppanuuskaavamallilla.

– Kuopioon ja Helsinkiin käynnistyvät kohteet ovat palveluvalikoimaltaan Lumo-koteja, joita rakennutamme strategiamme mukaisesti tuhat vuosittain, sanoo kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen VVO-yhtymästä.

– Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön VVO:n kanssa. Nyt tehdyt sopimukset avaavat kahden uuden asuinalueen toteuttamisen ja takaavat monipuolisen asuntotuotannon syntymisen alueille. NCC tulee jatkossakin panostamaan monipuoliseen asuntotuotantoon sekä hyviin kumppanuksiin niin asuntosijoittajien kuin kaupunkien kanssa, kommentoi maajohtaja Juha Korkiamäki.

Lisätietoja :

Maajohtaja Juha Korkiamäki, NCC Asuminen, puh. 050 538 4663
Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 243 144

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.