Takaisin arkistosivulle
1.10.2014 | Uutiset

Muuttoapu siivitti Sauvakatu 1:n muuttoa Järvenpäässä

W750_2014-10-28T11-39_2082041634_42

Lumo-kotien palvelubrändin mukaista muutto- ja asennuspalvelua käytettiin ensimmäisen kerran äskettäin valmistuneessa Sauvakatu 1:n peruskorjauskohteessa.

Vuokranantajan tarjoama muuttopalvelu palveli Sauvakatu 1:n asukkaita muuttopäivänä. Erään muuttajan mukaan se oli kuin taivaan lahja heille. ”Avuliaat muuttomiehet pelastivat muuton, kun ystäviä ei ollut mahdollista saada apuun keskellä päivää.”

– Kiitos lämmittää. Saatujen kokemusten pohjalta aiomme jatkossakin kehittää asumisen palveluja asiakkaidemme tarpeiden mukaan, sanoo yksikönjohtaja Pia Jaakola VVO-yhtymästä.

Uudistuvalle Pajalan alueelle Sauvakatu 1:een valmistui 35 täysin uusittua vuokrakotia syyskuun lopulla. Peruskorjauksessa kiinteistö päivittyi nykyaikaisia asumisvaatimuksia vastaavaksi. Keittiöiden sekä kylpyhuoneiden kalusteet ja kodinkoneet uusittiin ja huoneistot saivat uuden raikkaan ja modernin ilmeen ajattomien pintamateriaalien myötä. Kaikilla asunnoilla on lasitettu parveke.

Sauvakatu 1:n vuokra-asunnot ovat Lumo-koteja, joiden palveluvalikoimaan sisältyy tällä hetkellä muun muassa seuraavia palveluita:

  • muutto- ja asennuspalveluita uudis- ja peruskorjauskohteissa
  • asukkaalle maksuton laaja maalivalikoima jo olemassa oleviin vuokra-asuntoihin muutettaessa
  • vuokraan sisältyvät 10 Mbit:n laajakaista- ja tv-palvelut
  • henkilökohtainen asuntoesittely ja joustava asunnonhaku
  • monenlaisia asukastapahtumia ja asukasetuja
  • lisäksi lemmikit ovat tervetulleita ja vuokravakuus on edullinen.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.