Takaisin arkistosivulle
27.8.2014 | Uutiset

Monipuolisia etuja – vaivatonta asiointia

VVO kehittää asukasetuja yhdessä asukkaiden kanssa. Monipuoliset edut on suunniteltu asumiseen ja vapaa-aikaan. Asiakas saa halutessaan käyttöön esimerkiksi maaliedun, joka sisältää maalit ja tarvikkeet kodin ilmeen uudistamiseen.

HuvipuistokutsuHyvä asuminen VVO:lla on kunnossa oleva asunto, asumisturva, helppo ja vaivaton asiointi sekä asukasedut. Suuri osa asukaseduista on ideoitu ja kehitetty yhdessä asukkaiden kanssa. Lähes kaikkien asuntojen vuokraan sisältyy nopea laajakaista ja vesimaksu.

Tapahtumaetuna on tänä syksynä huvipuistopäivät Särkänniemessä ja Linnanmäellä. Yhdentoista joulukonsertin sarja käynnistyy VVO-kotikeskusten alueella marraskuussa. Lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia alennusetuja yhteistyökumppanien kautta. Asumisajan pidentyessä asukasta muistetaan monilla muillakin eduilla.

Sähköiset palvelut lisääntyvät

VVO kehittää asukkaan arkea helpottavia sähköisiä palveluja. Uusimpana otimme käyttöön asukkaiden uutiskirjeen ja vuokrasopimuksen sähköisen allekirjoituksen. Asioinnista halutaan tehdä helppoa ja vaivatonta. Keväällä perustettu Asiakaspalvelukeskus palvelee myös verkon välityksellä.

Asukkaiden sähköinen uutiskirje on uusi viestintäkanava ajankohtaisten VVO uutisten ja asukasetujen välittämiseen. Ensimmäinen uutiskirje lähetettiin elokuun alussa, missä oli kutsun huvipuistopäivään. Uutiskirje täydentää asiakaslehden ja nettisivujen viestintää. Asiakkaan sähköiset palvelut löytyvät www.vvo.fi-sivuilta.

Lisätietoja:

Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3711, pekka.kivisto@vvo.fi
Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.