Takaisin arkistosivulle
17.3.2016 | Uutiset

Mikko Mursula VVO-yhtymä Oyj:n hallitukseen

Ilmarisen sijoitusjohtaja, KTM, Mikko Mursula, 49, on nimitetty VVO-yhtymä Oyj:n hallituksen jäseneksi 17.3.2016 pidetyssä yhtiökokouksessa.

Mikko Mursula on työskennellyt Ilmarisen sijoitusjohtajana vuoden 2015 keväästä lähtien. Sitä ennen hän toimi FIM Oyj:n toimitusjohtajana, S-Pankin johtajana, FIM Varainhoidon toimitusjohtajana ja noin kymmenen vuotta Ilmarisen sijoitustoiminnan johtotehtävissä

Mikko Mursula kokee luottamustehtävän kiinnostavaksi VVO-yhtymän vahvan markkina-aseman ja vuokra-asuntojen edelleen lisääntyvän kysynnän vuoksi.

”VVO on hyvässä kunnossa oleva yhtiö, jolla on erinomaiset mahdollisuudet vastata kaupungistumisen mukanaan tuomaan vuokra-asuntojen kysynnän kasvuun. Asiakkaiden valintakriteerit kuitenkin muuttuvat ja muun muassa energiatehokkuuden edistämisellä ja ympäristökuormituksen minimoimisella on vaikutusta myös VVO-konsernin toimintaan. Uskon, että esimerkiksi näissä asioissa pystyn hyödyntämään pitkää kokemustani ison kiinteistösijoittajan johtotehtävissä myös tässä hallitustyöskentelyssä”, Mikko Mursula sanoo.

”Asumistottumukset ja -tarpeet ovat jatkuvassa murroksessa ja VVO-konsernin pitää jatkossakin pystyä tarjoamaan kysyntää vastaavia vuokra-asumisratkaisuja asiakkailleen. Hyvä palvelu ja korkea asiakastyytyväisyys ovat keskiössä. VVO-yhtymällä on vahva tulevaisuus ja mahdollisuudet erottautua”, Mursula lisää

mikkomursula

Mikko Mursula

1966, KTM

Keskinen työkokemus:

Ilmarinen, sijoitusjohtaja, 2015–
FIM Oyj, toimitusjohtaja, 2013–2015
S-Pankki, johtaja, varainhoito ja välitysliiketoiminta, 2013–2015
FIM Varainhoito Oy, toimitusjohtaja, 2010–2015
Ilmarinen, johto- ja sijoitustehtävissä 2000–2010

Lisätietoja:

Mikko Mursula, puh. 050 380 3016, mikko.mursula(at)ilmarinen.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.