Takaisin arkistosivulle
15.6.2016 | Uutiset

Merellisen Lehtisaaren uniikit Lumo-kodit

Lehtisaarentie 14 on laadukas rivitalokohde meren rannalla. Yhtiössä on kuusi vaaleaa rivitaloa, jotka valmistuvat vaiheittain 1.6.2016 alkaen.

Lehtisaarentie14_Final

Taloyhtiössä on 24 suurta asuntoa, mitkä ovat tasokkaasti varusteltuja ja toimivia pohjaratkaisultaan. Hyvänkokoiset huoneet sekä usean asunnon upea merinäköala luovat puitteet viihtyisälle asumiselle. Kodin keskipisteenä toimii tyylikäs ja moderni avokeittiö, jonka yhteydessä on erinomaiset puitteet niin oman perheen tarpeisiin kuin vieraiden kestittämiseen. Lattiat ovat tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiöissä on tammiviilutetut yläkaapistot ja valkoiset alakaapistot sekä integroidut kodinkoneet. Kylpyhuoneissa on tyylikkäät harmaansävyiset kaakelit, huippuluokan kalusteet ja oma sauna tuo luksusta arkeen. Osassa asunnoista on moderni walk in -vaatehuone.

Yhtiön tontti rajoittuu itäpuolella rauhalliseen metsään ja etelässä merenrantaan. Asunnot ovat kaksitasoisia ja erinomaisen asumismukavuuden takaa joko maantasoterassi tai hulppea osittain lasitettu parveketerassi, joten täällä on mukava nautiskella brunssia niin kesähelteellä kuin alkusyksyn tunnelmallisina iltapäivinä. Osassa asunnoista on lisäksi asuntopiha.

Lehtisaarentie 14 vuokrakodit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, käytännöllisyyttä unohtamatta. Näissä viihtyy isompikin perhe, mutta asunnot sopivat erinomaisesti myös edustus- tai työsuhdeasunnoiksi.

Asunnot valmistuvat peruskorjauksesta vaiheittain: 1.6.2016, 1.7.2016, 1.10.2016 ja 1.1.2017

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 5083705, pia.jaakola(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.