Takaisin arkistosivulle
15.1.2016 | Uutiset

Merelliseen Lauttasaareen Lumo-vuokra-asuntoja

Täysin uusitun Lauttasaarentie 27:n asumismukavuus on nostettu nykypäivään ja samalla säilytettiin 1950-luvun avarat ja selkeät pohjaratkaisut.

Lauttasaaren ytimessä sijaitsevassa talossa on neljä asuinkerrosta ja 18 valoisaa Lumo-vuokrakotia. Keittiöiden vaaleaa ilmettä elävöittävät harmaat laminaattilattiat ja työtasot. Keittiöiden varusteluun kuuluvat astianpesukone, keraaminen liesi ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneiden seinät on laatoitettu valkoisiksi ja lattiat ovat harmaata laattaa. Asunnot ovat savuttomia.

Asunnoissa on kätevät liukuovikomerot sekä alkuperäiset, kunnostetut puiset väliovet. Parvekkeellisia asuntoja on kymmenen. Vanha veräjähissi on säilytetty, mutta se on saanut uuden tekniikan. Sisäpiha on uusittu ja sinne on rakennettu leikkialue lapsille. Katutasossa on kolme liiketilaa.

Lumo-asukkaan monipuolisia etuja ovat muun muassa edullinen vuokravakuus, laajakaista ja vesi sisältyvät vuokraan sekä myös lemmikit ovat tervetulleita asuntoihin.

Suositussa ja yhteisöllisessä Lauttasaaressa on hyvät palvelut ja loistavat ulkoilumahdollisuudet. Taloa vastapäätä avataan vuoden 2016 lopulla uusi kauppakeskus ja metroasema.

Uudistettuihin koteihin pääsee muuttamaan 1.2.2016.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.

Perustehtävämme on luoda asiakkaillemme mahdollisuus turvalliseen, hyvään ja pitkäaikaiseen asumiseen eri elämäntilanteissa. Henkilöstömme kokee työnsä eettisesti arvokkaaksi ja mielekkääksi.