Takaisin arkistosivulle
13.10.2022 | Pörssitiedotteet

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor jättää Kojamon

Kojamo Oyj Pörssitiedote 13.10.2022 klo 15:00

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor jättää Kojamon

Kojamo Oyj:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2013 toiminut Irene Kantor on irtisanoutunut ja jättää markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävänsä Kojamossa. Hän jatkaa tehtävässään vuoden loppuun asti.

”Haluan kiittää Ireneä hänen panoksestaan Kojamolla ja toivotan hänelle menestystä myös jatkossa. Hänen aikanaan Kojamo on kasvanut pörssiyhtiöksi, ja Lumo on kehittynyt vahvaksi asumisen brändiksi”, toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

”Yhteinen matkamme on ollut uudistuva ja rohkea. Olemme saavuttaneet monia hienoja onnistumisia, kuten digitaalista edelläkävijyyttä, Lumo-brändin tunnettuutta, huippuinvestointeja ja dynaamista yrityskulttuuria. Kojamon kyky ja rohkeus uudistua on ollut ainutlaatuinen Suomessa ja kansainvälisessäkin vertailussa. Kiitän lämpimästi Kojamoa kuluneista yhdeksästä vuodesta”, markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor sanoo.

Hänen seuraajansa hakuprosessi käynnistetään välittömästi.

Lisätietoja:

Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3201

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/