Takaisin arkistosivulle
4.5.2015 | Uutiset

Malminiityn koko asuinalueen peruskorjaus valmistumassa

Vantaan Malminiityssä olevien VVO:n talojen laaja peruskorjaus on valmistumassa. Malminiityn alueen peruskorjaus käynnistyi vuonna 2011. Peruskorjattuja kerrostaloja on ollut kaikkiaan viisitoista ja niissä on yhteensä 591 asuntoa. Viimeisimmätkin peruskorjaukset ovat nyt valmistumassa tämän vuoden heinäkuussa.

Kyseessä ovat VVO:n ensimmäiset vuosina 1970 – 1972 valmistuneet talot. Peruskorjaukset ovat kattaneet muun muassa LVI-peruskorjauksia, joiden yhteydessä asunnot on samalla korjattu kattavasti; keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu ja kaikkien huoneistojen katto-, seinä- ja lattiapinnat on kunnostettu. Peruskorjaus on edennyt taloittain porras kerrallaan. Asukkaille on järjestetty sijaisasunto remontin ajaksi Malminiityn alueelta.

Malminiityn lähialueella on merkittävää uudis- ja täydennysrakentamista. Tulevan Kehäradan Leinelän asema on vain noin kilometrin päässä Malminiitystä.

Kohteen pääurakoitsijana on toiminut NCC Rakennus Oy ja vastaavana työnjohtaja Esa Hannula. VVO:lta projektipäällikkönä on Tomi Salminen ja valvojana Sakari Sahi.

Vantaan Malminiityssä sijaitsevien peruskorjauskohteiden Malminiityntie 12:n ja Malminiitynpolku 3:n harjannostajaisia vietetään torstaina 7.5.2015. tilausravintola Huvituvassa, os. Leinikkitie 20 A, 4.krs., 01350 Vantaa.

Lisätietoja:
kiinteistökehitysjohtaja, Kim Jolkkonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 243 144, kim.jolkkonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.

Perustehtävämme on luoda asiakkaillemme mahdollisuus turvalliseen, hyvään ja pitkäaikaiseen asumiseen eri elämäntilanteissa. Henkilöstömme kokee työnsä eettisesti arvokkaaksi ja mielekkääksi.