Takaisin arkistosivulle
16.9.2015 | Uutiset

Malmille valmistuu täysin uusittuja Lumo-vuokra-asuntoja

Malmin monipuolisten palvelujen ääreen valmistuu peruskorjattu Luuvakuja 10. Uusittuihin Lumo-vuokrakoteihin päästään muuttamaan joulukuun alussa.

Luuvakuja-10.jpg

Hissillisessä punatiilisessä kerrostalossa on 20 asuntoa. Huoneistot ovat mukavan kokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kaikissa asunnoissa on parveke.

Peruskorjattu talo on rakennettu vuonna 1965. Aitoon 1960-luvun tapaan asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeät ja toimivat ja ikkunat reilun kokoiset. Vanhat, puiset ikkunapenkit säilytettiin asuntojen remontoinnin yhteydessä.

Vaaleassa keittiössä on tammen värinen laminaattityötaso, astianpesukone, lattialiesi ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa on valkoinen seinälaatoitus ja harmaa lattialaatta. Graniitinharmaa tehosteseinä on ilmeikäs yksityiskohta. Asuinhuoneiden lattiat ovat tammenväristä laminaattia ja seinät ovat valkoiset. Kaksioiden ja kolmioiden olohuoneissa on lisäksi rauhallinen, vaaleanvihreä tehosteseinä. Osassa asunnoista on vaatehuoneet.

Asukkaiden yhteiskäytössä on juuri uusittu talosauna pesutiloineen, pesutupa ja kuivaushuone, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto. Jokaisella asunnolla on lisäksi käytössä oma irtainvarasto.
Autopaikat sijaitsevat pihalla ja lisäksi on kaksi autotallipaikkaa.

Malmi:
Eläväisen Malmin kaupunginosasta löytyvät monipuoliset harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Kauppakeskus Malmin Novassa on kaikki päivittäispalvelut. Malmitalo kirjastoineen ja kulttuuripalveluineen sekä urheilutalo sijaitsevat alueella. Malmilta on hyvät juna- ja linja-autoyhteydet eri suuntiin.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.